Roman Stolejda a David Bauckmann na konferenci IAC 2019

zpět na blog

Roman Stolejda (CEO Impression Media) a David Bauckmann (CTO Impression Media) se podělili o své znalosti a zkušenosti s účastníky 12. ročníku konference IAC 2019, která se tentokrát zaměřovala na programatik a sociální média.

 

Konferenci IAC 2019, která se konala 11. dubna 2019 v prostorách pražského centra Cubex, navštívilo více než 500 účastníků a vystoupilo zde 30 přednášejících ve 3 sálech. Zazněly zde zajímavé přednášky o strojovém učení, AI a vlivu na optimalizaci kampaní, mobilní rozšířené realitě, kryptoměnách v online reklamě, správě dynamického obsahu napříč kanály, vlastnostech a rozdílech Instastories a Facebook Stories, možnostech využití programatiku a mnohem více.

David Bauckman

David Bauckmann se věnoval tématu zapojení programatiku do systému monetizace stránek zejména pro středně velké publishery, a to včetně statistik a hodnotných dat.

Roman Stolejda

Roman Stolejda účastníkům svým originálním nástupem ukázal, jak se dá obchod spojit se zábavou. Ve své prezentaci s názvem WTF Programmatic se Roman podíval na programatik z několika úhlů a vysvětlil, jak na na něj nahlížejí klienti, co od něj očekávají, nebo jak se programatik vyvíjí ve světě.

Martina Le Veneur

Konzultant

Všechna práva vyhrazena © 2023 WeLove Media s.r.o.